Topondernemers 2.0

Onze school werkt sinds 2017 met de methode Topondernemers 2.0 voor de groepen 3 t/m 8. Deze methode sluit prima aan bij ons Dalton onderwijs.

Leerlingen op veel verschillende, nieuwe en verfrissende manieren laten werken aan geschiedenis, aardrijkskunde, natuur en techniek. Dat is wat TopOndernemers doet. Kinderen ontdekken de wereld en zichzelf via thematisch onderwijs.

TopOndernemers realiseert zich dat je kinderen in de verkenning van de wereld niet aan hun lot moet overlaten, maar ze zeker ook niet aan het handje moet meenemen.

Met TopOndernemers 2.0 wordt digitaal en folio op uniek wijze verenigd. TopOndernemers maakt kinderen actief, ondernemend en ...

Er wordt gezorgd dat ze kunnen slagen in hun onderneming. Alle informatie staat in één oogopslag bij de les. De digitale assistent legt uit en begeleidt uw leerlingen door de les. De Winkler Prins integratie biedt verdieping en verbreding over het onderwerp.

Niets werkt zo motiverend als met veel succes kunnen werken aan een opdracht.

Meer informatie staat op www.topondernemers.nu/default.aspx/details/topondernemers