Nieuws - Ylana voorleeskampioen!!

Ylana voorleeskampioen van OBS Zuid. Vandaag was de finale van ons voorleeskampioenschap. Na de voorrondes in de klassen, waren er 4 klassenwinnaars. Julia uit groep 3, Ylana uit groep 4, Liam uit groep 5/6 en Timo uit groep 7/8. Elke winnaar las voor aan de hele school, hun eigen ouders en aan een vakkundige jury, bestaande uit meester Jan, juf Zwaantje en Annemerij (onze leesconsulent van de bibliotheek). Nadat iedereen was geweest ging de jury even beraadslagen en gingen alle kinderen het lied van de kinderboekenweek zingen en daar hoort natuurlijk ook een dansje bij. De jury vond dat iedereen prachtig had voorgelezen, maar dat Ylana toch de beste was. Zij kreeg een boekenbon en de titel, voorleeskampioen van OBS Zuid. De nummers 2 kregen allemaal een mooie boekenlegger. Timo uit groep 8 mag onze school vertegenwoordigen in de volgende ronde in de bibliotheek (dit mogen alleen kinderen uit groep 7&8 zijn). Na het voorlezen zongen de kinderen van groep 1&2 nog een mooi lied! Prachtig gedaan!!! We willen de voorlezers, hun ouders en de jury bedanken en natuurlijk juf Elly die alles aan elkaar heeft gepraat! Meer foto's staan in ons fotoboek.

Geplaatst op: 17 Oktober 2018