Nieuws - Oude schoolshirts en broekjes krijgen tweede leven!!

Sinds afgelopen schooljaar hebben wij nieuwe schoolshirts. En dus hadden wij onze oude schoolshirts en broekjes over.

Daarom hebben we contact gezocht met Louise Swart uit Wolvega, zij is lid van het bestuur van de stichting Help Malawi (http://www.helpmalawi-nederland.nl/). Zij heeft gezorgd dat al onze oude shirts en broekjes terecht zijn gekomen op Dzoole Village in Malawi. De kinderen/jongeren daar kunnen nu sporten in onze shirts en broekjes.

Lemani, hun contactpersoon daar, schreef:

Students at Dzoole Primary School looked very nice in their new sports uniform. Both teachers and students including myself are very thankful for this wonderful present.

Op deze basisschool zitten ongeveer 800 kinderen. Als stichting zijn ze in dit dorp op meerdere fronten actief. Op de website van de stichting vind je hier meerdere foto’s die je een indruk kunnen geven van de manier van leven van deze kinderen.
Wij vinden het erg leuk dat onze schoolshirts en broekjes een tweede leven krijgen!!!

Geplaatst op: 22 November 2018