Nieuws - Sinterklaas op school!!

Sinterklaas kwam gisteren bij ons aan op school, hij kwam aan op een duo fiets en reed een paar rondjes over ons nieuwe plein. Er waren 3 pieten bij hem, maar op het podium vertelde Sint dat hij de verkeerspiet miste.....Helaas konden we de verkeerspiet niet vinden, later bleek hij binnen in school te zijn......Daarna ging de Sint met de kinderen naar binnen en kreeg hij kledingadvies van verschillende leerlingen die een ontwerp hadden gemaakt voor een nieuwe Sint garderobe. Nadat Sint bij de bovenbouw de surprises had bewonderd ging hij door naar de peuters van Doomijn. Vervolgens ging hij bij alle groepen de cadeautjes uitdelen! Het was fantastisch!!! We willen alle ouders/verzorgers, Sint en zijn Pieten en de Sint commissie bedanken voor deze prachtige dag! Meer foto's staan in ons fotoboek.

Geplaatst op: 05 December 2018