Nieuws - Carrousel groep 1, 2 & 3 erg leuk!!

In navolging van de bovenbouw gaan groep 1 t/m 3 ook in een carrousel draaien. Iedere donderdagmiddag zijn er 3 activiteiten van ca. 30 minuten: gym in grote gymlokaal, crea/techniek en muziek. De komende weken zijn alle kinderen van groep 1, 2 en 3 door elkaar gehusseld. Bij juf Inge en juf Melissa hebben de kinderen vandaag kunnen touw zwaaien en bowlen (gymnastiek). Vanaf volgende week is CIOS stagiaire Tim ook aanwezig. Bij juf Zwaantje en juf Anika is er geknutseld. In het speellokaal hebben de kinderen trommelles op emmers gehad o.l.v. juf Ankie. De tijd vloog voorbij en de kinderen vonden het erg leuk, maar ook wel spannend. Van de gym zijn nog geen foto's, die komen een andere keer. Meer foto's staan in ons fotoboek.

Geplaatst op: 06 September 2019