Nieuws - Bibliotheekbezoek groep 4

Maandag is groep 4 op bezoek geweest in de bibliotheek. Zij hebben daar het speurneuzenspel gedaan. Door de hele bibliotheek lagen 10 opdrachten verstopt, die de kinderen moesten opsporen. De opdrachten gingen over weetboeken en leesboeken. Aan het eind kwam er een code uit.
Iedereen was enthousiast aan het zoeken! Voordat we terug naar school gingen, mochten we allemaal 1 boek uitkiezen om te lenen. Dit boek heeft uw kind vandaag mee naar huis genomen. Over een tijdje zal ik op Klasbord laten weten wanneer het boek weer mee naar school moet.
Voor de kinderen die nog niet lid zijn van de bibliotheek: je kan als kind gratis lid worden. Lezen is belangrijk en leuk en zelf boeken uitzoeken nog leuker! DUS DOEN!!

Geplaatst op: 12 Maart 2020