Nieuws - School langer dicht!!

Beste ouders/verzorgers, zoals verwacht blijven we langer dicht. Zoals iedereen net op het nieuws heeft kunnen zien is dat ook nog niet zeker, in de week voor 28 april horen we weer van onze premier. Op dit moment blijven we tm dinsdag 5 mei (onze meivakantie is van zaterdag 25 april tm dinsdag 5 mei) dicht. We starten weer op woensdag 6 mei, zoals het nu lijkt. Morgen hebben we een teamvergadering en kijken we hoe we ons onderwijs tot die tijd vormgeven. Deze week gaan we weer kinderen en ouders/verzorgers van verschillende groepen bellen. Ook het werken met Google meet gaat deze week starten of is al gestart. Heeft u een chromebook nodig? Mail even naar Carsten of Rik. Vrijdag komt er weer een nieuwsflits.

Groeten,

Team obs Zuid Wolvega