Nieuws - School weer open

Deze week zijn we weer voorzichtig gestart met ons lesgeven. De kinderen vonden het best wel spannend.........De meeste kinderen en alle leerkrachten waren hier echt aan toe. We hadden elkaar gemist. We zijn blij dat we langzamerhand ons onderwijs weer vorm kunnen geven op die manier zoals wij dat willen. Juf Ankie, juf Zwaantje, juf Anja, juf Inge, juf Dana, juf Wendy, juf Sjoukje, juf Janine, meester Rik, juf Marianne en meester Jan geven les op school, juf Lieselotte (groep 3/4/5) en meester Carsten (groep 6/7/8) geven les aan de leerlingen die kiezen voor thuisonderwijs. Dit werkt ook prima! We willen de leerlingen bedanke voor hun enthousiasme en alle ouders/verzorgers en kinderopvang organisaties voor hun inzet!!

Geplaatst op: 14 Mei 2020