Nieuws - Leerling nummer 125!!!!

Vandaag hebben we Owyn Mulder verwelkomt als onze 125e leerling!! Hij was vorige week al 4 jaar geworden, alleen waren toen de groepen nog gesplitst. Vandaar dat we vandaag het feestje hebben gevierd. Owyn kwam met zijn ouders op school en daar stonden 6 leerlingen (ook zijn zus Ylana) die het woord WELKOM uitbeelden. Daarachter was een prachtige haag van leerlingen die voor hem klapten. Nadat meester Rik Owyn en zijn ouders welkom had geheten, mochten ze door de haag naar het podium. Daar kreeg Owyn van de voorzitster van de leerlingenraad (Chantal Sloos) een prachtig boek aangeboden.

We zijn heel blij met deze groei, in 2018 hadden we 102 leerlingen op teldatum (1 oktober) in 2019 114 leerlingen en nu 125 leerlingen. Natuurlijk gaat groep 8 van school en hebben we wat verhuizingen, maar we verwachten op teldatum 1 oktober 2020 120 leerlingen te hebben. dit is een aantal dat precies past bij de inrichting van de school. Zouden we nog meer groeien dat moeten we andere ruimtes gaan benutten, dit zal niet ten koste van ons Daltononderwijs gaan (werkplekken en leerpleinen blijven). Maar zover is het nog niet, maar we denken hier al wel over na.

We wensen Owyn en zijn ouders heel veel plezier bij ons op school!

Geplaatst op: 12 Juni 2020