Nieuws - Opening Thema "Water, Aarde, Lucht en Vuur".

Vandaag hebben we op school het thema (vanuit onze methode Topondernerms) "Water, Aarde, Lucht en Vuur geopend. Aan dit thema werken de groepen 4 t/m 8. De groepen 1 t/m 3 werken ook een beetje aan onderwerpen van dit thema, maar werken ook vanuit een ander thema "Jij hoort erbij" vanuit onze methode Onderbouwd.

De leerkrachten speelden 2 zogenaamde 'games', de draaideur en de bel. Dit hebben de juffen en meesters gisteren geleerd van juf IJtje van plantimproductie. Het was voor de kinderen hilarisch om te zien en voor de leerkrachten leuk om te spelen.

Juf IJtje gaat de komende weken deze lessenserie aan 3&4 geven en de presentatie is op vrijdag 9 oktober. De juffen en meesters van de andere groepen (groep 1/2, 5/6 en 7/8) kunnen de lessen samen met de leerlingen in hun eigen klas uitvoeren!!

Daarna introduceerde juf Dana nog het boekenpakket dat passend is bij het thema. Dit is vanuit de bibliotheek geregeld.

Het was een prachtige opening en we hebben zin om aan de slag te gaan!!! Meer foto's staan in ons fotoboek.

Geplaatst op: 27 Augustus 2020