Nieuws - Juf Inge officieel ICC-er!

Juf Inge heeft gisteren (donderdag 27 augustus) haar opleiding tot Intern Cultuur Coördinator (ICC) afgerond. Ze heeft afgelopen schooljaar 6 bijeenkomsten bijgewoond door heel Friesland en heeft het cultuurplan voor onze school gemaakt. Helaas kon door Corona de certificering niet doorgaan, maar gelukkig was het gisteren zover. In het keramiekmuseum in Leeuwarden hield juf Inge een prachtige presentatie over cultuur en haar ontwikkeling op OBS Zuid. Wij zijn erg blij dat juf Inge haar diploma heeft behaald en willen haar hierbij feliciteren!

Komende weken krijgt groep 3/4 improvisatielessen van IJtje Plantinga en vanaf 11 september t/m 27 november krijgen de groepen 5 t/m 8 op vrijdagmiddag verschillende workshops, vloggen, dj, schilderen en erfgoed. We hebben er zin in!

Geplaatst op: 28 Augustus 2020