Nieuws - Gezonde school thema Voeding wederom behaald!!!

Onze school is gezond

Onze school heeft het vignet Gezonde School wederom behaald. Met het vignet Gezonde School laten wij zien dat onze school voldoet aan de kwaliteitscriteria die zijn opgesteld door deskundigen. Wij zijn trots op dit behaalde resultaat!

Zo zorgen we voor actieve en gezonde leerlingen, een veilige schoolomgeving, een fris klimaat én hebben we aandacht voor de persoonlijke en sociale ontwikkeling van de leerlingen. Dit vinden wij belangrijk, omdat het allemaal bijdraagt aan een gezondere leefstijl, betere schoolprestaties en minder schooluitval.

Onze school heeft bovendien speciale aandacht voor het themacertificaat “Voeding”. Hiervoor zetten we de volgende activiteiten in waterwoensdag, watertappunten en gezondere traktaties. Verdere informatie staat in ons voedingsbeleid. Wij hebben ook het thema Sport en Bewegen en Welbevinden behaald. We gaan dit jaar op voor het thema seksualiteit en relaties.

Gezonde School is een samenwerking tussen diverse landelijke organisaties. Wilt u meer weten over (het vignet) Gezonde School? Kijk dan op www.gezondeschool.nl.

Geplaatst op: 17 December 2020