Nieuws - SocialSchools

Sinds maandag 14 december 2020 zijn we gestart met SocialSchools. Alle ouders/verzorgers hebben een activatielink ontvangen en kunnen dus lid worden. We gaan er mee proefdraaien tot maandag 4 januari 2021 en hopen dat we via dit communicatiemiddel tijdens de Lockdown (pro) actief mee kunnen communiceren!.

Ouders/verzorgers worden middels korte berichten op de hoogte gehouden van activiteiten binnen- en de ontwikkeling van de school. Dit kan een aankondiging (pushbericht) zijn van een activiteit waarbij hulp gevraagd wordt, maar ook foto's van wat er onderwijskundig die dag op school heeft plaatsgevonden. En we communiceren naar diverse commissies (plein, luizen, oud papier, lezen, OV, MR, enz.).

Op deze manier verloopt de communicatie (pro)actief.

Ouders/verzorgers ontvangen alleen de informatie die voor hen relevant is. Dit betekent de informatie van de groep van hun kind, vanuit de commissie waar ze in zitten en op schoolniveau.

Meer informatie over dit platform kunt u vinden op www.socialschools.nl.

Geplaatst op: 23 December 2020