Nieuws - Opening schooljaar 2021-2022

Opening schooljaar 2021-2022

Vandaag is het schooljaar 2021-2022 begonnen!! Vandaag 08.15 uur mocht iedereen weer op school komen. De meesters en juffen hadden een prachtige boog gemaakt en versierd. En de muziek stond gezellig aan! Het was een leuk moment om elkaar na de zomervakantie en na de coronatijden (met eigen ingangen) weer te ontmoeten. En iedereen mocht weer spelen op het plein voor schooltijd.
En de ouders/verzorgers van groep 1&2 mochten ook op het plein komen. Kortom erg gezellig, zeker omdat er nogal wat ouders bij het hek stonden om de kinderen uit te zwaaien!!

Om 08.25 uur ging de eerste bel en ging iedereen op zijn of haar nieuwe plek staan om vervolgens samen met de eigen leerkracht de school in te gaan. Welke plek moet je je jas/luizentas hangen? Waar zit ik? Erg spannend!! Om 08.30 uur ging de tweede bel en kon iedereen starten in zijn of haar eigen groep.

Om 09.30 uur gingen alle groepen naar buiten, naar het podium en daar hebben we gezamenlijk alle nieuwe meesters en juffen voorgesteld. Juf Alja van groep 3, meester Paul van groep 5, meester Chris van groep 7&8 en juf Manon als ondersteuner in groep 4 t/m 8. Daarna hebben we gezongen voor iedereen die in de vakantie jarig was geweest. Emma was zelfs vandaag jarig, dubbel feest dus!!

Het was een leuke opening van een prachtig schooljaar! Wij hebben er zin in!!!!

Geplaatst op: 23 Augustus 2021