Nieuws - Opening thema Topondernemers "Ik, jij, wij".

Vandaag is het thema 'Ik, jij, wij' van Topondernemers geopend. De histotolk (Frank Spijkers) speelde een schilder die een model ging naschilderen. Het model (juf Inge) werd alleen niet zo mooi geschilderd als ze had verwacht, het was erg leuk en komisch om te zien.

De kinderen hebben genoten. De komende weken gaan we werken in dit thema en ook gaan we 1 techniek centraal stellen. Dit keer gaan we tekenen!

Groep 3&4 krijgt op 3 lessen op donderdag 2, 9 en 16 september. Elke les zullen ze iets gemaakt hebben, een reisportret, een vuurtorenwacht en het wordt afgesloten met een groepswerk. Juf Marjelle Barneveld zal deze teken- en schilderlessen verzorgen.

Groep 5&6 krijgt striptekenles van Frank Spijkers (ook de histotolk die het thema heeft geopend). Dit zal op de woensdagochtend gebeuren en de lessen starten op woensdag 8 september en duren tot woensdag 13 oktober.

Groep 7&8 krijgt portrettekenen van Kirsten Krijthe. Deze lessen zullen plaatsvinden op de donderdagmiddag (in 2 groepen). De eerste les is op donderdag 2 september en de lessenserie duurt tot 7 oktober.

We hopen dat we op vrijdag 15 oktober iedereen mogen uitnodigen om de producten te kunnen laten zien. Maar dat hoort iedereen nog!

Voor nu gaan we lekker aan de slag met dit thema en we hebben er zin in. Zeker nu de versiercommissie (Natascha, Farida en Miranda) samen met juf Inge de school al (deels) hebben versierd in dit thema. Dank hiervoor!!
Ook hebben we boeken van de bibliotheek (via juf Dana) geleend die te maken hebben met dit thema.

De kleuters zijn bezig (samen met groep 3) met het thema 'jij hoort erbij' en juf Inge is in gesprek met een aanbieder die met de kleuters leuke creatieve dingen gaat doen. Wordt vervolgd!

Geplaatst op: 01 September 2021