Nieuws - Meester Carsten 25 jaar in dienst!

Gisteren was meester Carsten precies 25 jaar werkzaam in het onderwijs. Dit hebben we als school zeer bescheiden gevierd.

De collega’s hadden zijn lokaal versierd en na de ochtendpauze hebben alle kinderen bij het podium (buiten) gezongen voor meester Carsten.

De leerlingen van de leerlingenraad boden meester Carsten een felicitatiekaart per jaargroep aan, ieder kind had hierop zijn naam of stempel gezet en een felicitatie!

Namens Comprix bood meester Rik hem een bloemetje aan en hij kreeg van school een mooi beeld van een gezin. Want meester Carsten gaat verhuizen en dit beeldje zal goed passen bij zijn nieuwe woning.

We doen het feestje nog eens dunnetjes over als alles weer kan en mag, dus wordt vervolgd!!

Geplaatst op: 19 November 2021