Nieuws - Sinterklaas op school!!

Wat was het een feest dat Sinterklaas vandaag op school was, er was zelfs nog een pietje bij!!

Om kwart voor 9 zaten de kleuters al vol spanning te wachten op Sint in het speellokaal en ze hoefden niet lang te wachten, want hij was er mooi op tijd. De kleuters waren zo onder de indruk dat ze vergaten te zingen en alleen maar naar Sint zaten te kijken, hahahaha! Ze hebben leuke spelletjes met elkaar, met piet en voor de Sint gedaan. Ook hadden ze mooi gezongen en aan het einde kreeg iedereen een mooi cadeautje. Het was een gezellig feestje.

Groep 3 was daarna aan de beurt en ook deze kinderen hebben gezongen, gespeeld en genoten van de komst van Sinterklaas, want het was best wel spannend……. Groep 4 heeft ook gezongen voor de Sint, voorgelezen en spelletjes gedaan met die gekke piet, het was erg leuk. Ook groep 3&4 kregen een cadeautje van de Sint, super!!

Daarna ging Sint nog even langs bij groep 5, 6, 7&8 en dat vonden de kinderen erg leuk. De groepen 5 t/m 8 hadden ook prachtige surprises voor elkaar gemaakt  met erg leuke gedichten, goed gedaan jongens en meiden!!

Aan het einde van de ochtend ging Sint met piet nog even langs de peuters en die hebben er ook van genoten.

De Sintcommissie had voor iedereen ranja, pepernoten en een chocolade lolly geregeld, wat Jan allemaal heeft ingeschonken en uitgedeeld, prima geregeld!!

Na de ochtend heeft Piet nog cadeautjes gebracht aan de kinderen uit groep 3&4 die er niet bij konden zijn vanwege quarantaine of ziekte. Bedankt Piet!! We willen de Sintcommissie, de Sint, de pieten en iedereen bedanken voor het mede mogelijk maken van dit prachtige kinderfeest!!

Geplaatst op: 03 December 2021