Nieuws - Oekraïne

Leerlingen van groep 7 en 8 van OBS Zuid Wolvega is met elkaar een actie gestart om geld in te zamelen voor Oekraïne. Voor alle narigheid die in Oekraïne gebeurt hebben zij een actie opgestart, zoals flessen inzamelen, Heitje voor Karweitje uitvoeren, collecteren langs de deuren, Fruit Shakes gaan verkopen, een carwash op het schoolplein houden, een honden uitlaatservice en verschillende pakketjes maken om te verkopen.

‘Oekraïne Bestuur’ gevormd

“We hebben een ‘bestuur’ die de financiële zaken regelt en de ideeën soms vervuld. De voorzitter is Esmee, secretaris is Lieke, penningmeester is Dimas en voor de randzaken is Lars aangesteld. Zij gaan op 18 maart onder andere autowassen op het schoolplein, van 12:30 uur tot 14:00 uur en op 23 maart heeft de school de open dag met de verkoop van pannenkoeken, fruitshakes en paaseitjes. Kom gezellig langs en steun de actie voor Oekraïne!

Foto: Het bestuur op de voorgrond met de leerlingen van groep 7 en 8 op de achtergrond (Foto: Lenus van der Broek)

Geplaatst op: 11 Maart 2022