Nieuws - Schaatsclinic gewonnen!!

De leerlingen van groep 7/8 hebben de afgelopen weken heel wat leeskilometers gemaakt tijdens het Elfsteden leesproject “It giet oan!” Ze zijn de strijd aangegaan met nog 5 andere scholen om de meeste leeskilometers te maken, want de school met de meest gelezen kilometers maakte kans op een schaatsclinic in het Thialf op dinsdag 15 maart.

Groep 7/8 kwam vrijdag 11 maart als grote winnaar naar voren, zij hebben de meeste bladzijdes gelezen en mogen dus op schaatsclinic welke mede mogelijk gemaakt wordt door de Bibliotheek & de Sven Kramer Academy.

De activiteit heeft de school gecombineerd met een bezoek aan het schaatsmuseum in Hindeloopen. De kaartjes waren gespaard door de moeder van Bjorn. Bedankt hiervoor!

Gelukkig waren er een heleboel ouders/verzorgers die direct wilden rijden, zodat deze fantastische dag door kon gaan!!

De kinderen hebben genoten! Het was een fantastische dag!!! Ouders/verzorgers bedankt voor het rijden!

Geplaatst op: 16 Maart 2022