Nieuws - Open dag woensdag 23 maart 2022

Afgelopen woensdag was onze jaarlijkse open dag. Het was de eerste open dag sinds 2019. Er kwamen zo’n 35 mensen op af. Vooral eigen ouders, familie en vrienden, maar ook een paar nieuwe ouders. Ze konden genieten van de heerlijke producten die in ons restaurant (werden verkocht. Heerlijk fruit (klaargemaakt door de leerlingen en de moeder van Yara) Het terras stond vol in de zon. Ook waren er oliebollen te koop. Verder konden ze kijken bij het tutor rekenen (groep 4 t/m , gastlessen over sexting en grooming (groep 7&8) van stichting Amaryllis. Wat doe je wel op internet en wat niet, wanneer zeg je nee? En er waren leuke lessen voor groep 1, 2, 3, 4 en 6, want groep 5 was naar Oldeberkoop vanwege de Veerkieker.

De leerlingenraad leidde ook verschillende ouders/verzorgers en andere belangstellenden rond en vertelden over ons Daltononderwijs. En iedereen kon zien hoe onze boekenspeurder (juf Manon) samen met de leerlingen van groep 4 en 6 boeken uitzocht. Ze zaten in kleine groepjes heerlijk te lezen in onze gezellige boekenhoek. Als kers op de taart had de pake van Age en Elke een schaap met 2 lammetjes op ons groene plein losgelaten. Ze hadden de tijd van hun leven en alle kinderen konden vanuit de klassen de moeder met lammetjes goed zien. Erg lief en schattig!! Zeker voor herhaling vatbaar!!!

We willen alle mensen die deze prachtige dag mogelijk hebben gemaakt bedanken!! En natuurlijk willen we iedereen bedanken die de moeite heeft genomen om een kijkje op onze school te nemen!!

Geplaatst op: 18 Maart 2022