Nieuws - Opening schooljaar 2022-2023

Vanochtend was het een vreemd begin..........alleen juf Inge was op het schoolplein om 08.15 uur en de rest van de meesters en juffen waren er niet. Er stonden wel 5 tentjes op het schoolplein.............

Juf Inge was erg verbaasd over de tentjes en heeft ze één voor één geopend en wat bleek??? De meesters en juffen waren nog op vakantie en dachten dat ze nog een weekje vakantie hadden. Wat gek!!!!

Gelukkig kwamen ze snel uit de tent en konden de kinderen het plein op komen.

Nadat we lekker hadden gespeeld gingen de kinderen allemaal naar het podium. Daar werd door meester Rik het schooljaar geopend en werd er voor de kinderen die jarig waren in de vakantie (of vandaag!) gezongen!

En Jens kreeg van juf Anja een prijsje, want hij had de hoogste zonnebloem gekweekt!!

Na de uitreiking ging iedereen per groep de school in en kon iedereen starten met het vertellen van de vakantieverhalen.

De tentjes worden trouwens gebruikt als flexibele werkplek tot aan de herfstvakantie. Hier kunnen kinderen dan (als ze willen) lekker lezen, spelen of werken (als dat kan).

We kijken met zijn allen terug op een leuke opening van het schooljaar!

Team Dalton OBS Zuid Wolvega

Geplaatst op: 29 Augustus 2022