Nieuws - Letterfeest groep 3

Letterfeest in groep 3

Hard werken wordt beloond. Dit was zeker donderdag voor groep 3 het geval. De kinderen hebben alle letters geleerd en kunnen lezen! Deze bijzondere gebeurtenis kon niet onopgemerkt voorbij gaan. Daarom werd het groots gevierd in de groep. De hele dag stond in het teken van letters. De kinderen hebben een bijpassende Alfa-pet geknutseld. Deze werd voorzien van allerlei letters. Er werd letterbingo en lettermemory gespeeld. Na de pauze werden de kinderen in tweetallen ingedeeld en konden ze een heuse letterspeurtocht doen. Er moest door de hele school en buiten op  het plein naar letters worden gezocht. Om 14.00 uur werd de dag afgesloten met het officiële gedeelte, de letterdiploma-uitreiking. Dit in het bijzijn van vaders, moeders, opa’s, oma’s of de oppas. Een bijzondere dag, waarvan de kinderen en de leerkrachten, erg genoten hebben. Meer foto’s staan in ons fotoboek.

Geplaatst op: 24 Januari 2020