Nieuws - Gezonde school!!

Onze school is gezond!!!

Onze school heeft voor het derde jaar op rij het vignet Gezonde School behaald.

Met het vignet Gezonde School laten wij zien dat onze school voldoet aan de kwaliteitscriteria die zijn opgesteld door deskundigen. Wij zijn trots op dit behaalde resultaat!

Zo zorgen we voor actieve en gezonde leerlingen, een veilige schoolomgeving, een fris klimaat én hebben we aandacht voor de persoonlijke en sociale ontwikkeling van de leerlingen. Dit vinden wij belangrijk, omdat het allemaal bijdraagt aan een gezondere leefstijl, betere schoolprestaties en minder schooluitval.

Onze school heeft bovendien speciale aandacht voor het themacertificaat Welbevinden, vorig jaar was dit thema Bewegen en Sport, dat jaar ervoor was het thema Voeding.

Hiervoor zetten we de volgende activiteiten in; Kanjertraining, Gouden Weken, ons schoolplein, Daltononderwijs en we verbinden waar dat kan.

Gezonde School is een samenwerking tussen diverse landelijke organisaties. Wilt u meer weten over (het vignet) Gezonde School? Kijk dan op www.gezondeschool.nl.

Volgend jaar gaan we voor het thema certificaat Seksualiteit en Relaties!

Geplaatst op: 08 Juni 2020