Nieuws - Laatste schooldag!

Vandaag was onze laatste schooldag in Monkeytown en Fit&Fun Plaza. De kinderen van groep 1&2 hebben zich prima vermaakt in Monkeytown en ze hebben lekker wat gedronken en gegeten. De kinderen van groep 3&4 hebben naast Monkeytown ook nog gebowld. Dat was leuk om te zien, sommige kinderen hadden nog niet eerder gebowld. De groepen 5&6 hadden bowlen, jumpen (erg veel talent) en een voetbalclinic van buurtsportwerk (Timo) en de groepen 7&8 hadden jumpen (veel mooie sprongen), bowlen en lasergamen. Dat laatste ging er fanatiek aan toe. Het was een prachtige dag en we hebben met zijn allen ontzettend genoten!! Meer foto’s staan in ons fotoboek en klasbord. We willen Fokko en zijn team ontzettend bedanken voor het mogelijk maken van deze dag en natuurlijk onze OV voor het financieren van deze bijzonder mooie dag!

Geplaatst op: 03 Juli 2020