Nieuws - Pasen groep 1&2 samen met peuterspeelzaal en Meriant

Pasen op school

Donderdag 14 april stond in het teken van de jaarlijkse Paasactiviteit.

De kinderen van de peuterspeelzaal, groep 1 en 2 waren in drie groepen gemixed. Om 8.45 uur gingen we van start met een circuit. Deze bestond uit drie onderdelen:

Paaskleurplaat maken, Film kijken van Pieter Konijn, Eierkoek versieren. Elk onderdeel duurde 20 minuten.

Hierna hadden we pauze. De kinderen konden hun versierde eierkoek of fruit opeten en kregen een beker ranja.

Om 10.15 uur vertrokken we in een lange "trein" naar Lindestede. Dit jaar mochten wij paaseieren zoeken in de prachtige beleeftuin. Mede met de hulp van ouders verliep onze wandeling super goed.

Daar aangekomen, hoorden we dat, er heel veel paaseitjes waren verstopt. Er waren maar liefst drie paashazen die dit verzorgd hadden. En zelfs was er een groot gouden ei verstopt. Wie deze vond, verdiende een prijsje.

In twee groepen gingen we zoeken.

1.Bij de peuterspeelzaal/vlinders had Sienna het gouden ei gevonden.
2.Bij de kikkers/bijen had Neomy het gouden ei gevonden. Knap werk van beide meiden!!!

Tot slot was er voor alle kinderen nog een presentje en er kon nog geknuffeld worden met de paashaas en toen gingen we weer terug naar school.

De kinderen waren moe maar, zeker voldaan. De bewoners vonden ons bezoek heel gezellig. En wij ook!! Jong en oud heeft genoten. Dit is zeker voor herhaling vatbaar.

In de middag hebben we heerlijk buiten en binnen gespeeld.

We kijken terug op een hele gezellige dag.

Wij willen iedereen bedanken die heeft meegeholpen aan deze dag, in welke vorm, dan ook.

Geplaatst op: 18 April 2022