Nieuws - Koningspelen groot succes!!!

Wat een geweldig mooie Koningsspelen hebben we gisteren gehad. Genieten van het mooie weer, de sportieve activiteiten en natuurlijk de actieve jongens en meiden die straalden op het complex van skeelerbaan Lindenoord. Een geslaagde ochtend waarbij de leerlingen van groep 1 t/m 3 in groepjes onder leiding van een ouder of leerkracht langs de onderdelen gingen. De leerlingen van groep 4 t/m 8 hadden de vrijheid om zelf te bepalen langs welk onderdeel ze wilden gaan, op deze manier zijn we ook heerlijk bezig met Dalton en laten we de leerlingen vrij in hun keuzes.

Daarnaast konden we ook genieten van springende en stuiterende leerlingen op springkussens en stormbanen. Voor groep 1 t/m 3 was er een springkussen in de vorm van een piratenschip. Voor groep 4 t/m 8 was er de mogelijkheid om in een pannakooi te voetballen of over de stormbaan heen te vliegen.

We willen skeelerbaan Lindenoord hartelijk bedanken voor de mogelijkheid om gebruik te maken van alle faciliteiten op de skeelerbaan. Ook willen we alle ouders graag bedanken voor het assisteren tijdens deze ochtend. Tot slot willen we ook Jos Vreeling en Peter (man van juf Inge) bedanken voor het ophalen en terugbrengen van het springkussen en de stormbaandelen.

Geplaatst op: 23 April 2022