Nieuws - Succes op schoolkorfbaltoernooi!!

Schoolkorfbaltoernooi erg succesvol!!!

Wat hebben we vanmiddag genoten van een sportieve middag op het korfbalveld in Noordwolde.

Het team van de kampioenspoule van groep 3/4 is kampioen van Weststellingwerf geworden. Super gedaan jongens en meiden!!!

In de niet kampioenspoule van groep 3/4 hebben we ook 2 eerste prijzen gehaald. Ook ontzettend knap.

De andere teams hebben ontzettend hun best gedaan en tweede, derde of vierde in de (kampioens) poule. En natuurlijk zijn we ook trots op deze teams, want het waren spannende wedstrijden!!!

Jongens en meiden, we zijn trots op ALLE teams en willen jullie bedanken voor jullie inzet. Dit geldt ook voor de coaches, de ouders/verzorgers die hebben gereden en de kledingcommissie!! Zonder jullie hulp en inzet hadden we niet zo'n mooie middag gehad!!

Geplaatst op: 12 Mei 2022